Dr. Paul Offit bol hospitalizovaný vo Filadelfskej nemocnici po očkovaní 100.000 vakcínami

14.06.2012 12:40

The Refusers - 1.IV.2012 - The Refusers

 

       Pôvodný článok "Dr. Paul Offit is admitted to Philadelphia hospital after taking 100,000 vaccines – Reuters Health"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

fotografia - Dr. Paul Offit       Dr. Paul Offit sa v odpovedi na verejnú výzvu neurochirurga Dr. Russella L. Blaylocka, aby si dal pichnúť tie isté vakcíny, ktoré odporúča ostatným, dal svojou manželkou - detskou lekárkou Dr. Bonnie Offit - zaočkovať 100.000 vakcínami. Vo vyjadrení, ktoré poskytol médiám pred 24-hodinovým očkovacím maratónom, uvádza:

"Ako som povedal už v októbri 2005 vo Spravodaji pre rodičov z Detskej nemocnice vo Filadelfii (Pensylvánia, USA): Moje štúdie dokazujú, že "zdravým bábätkám môže byť bezpečne podaných až 100.000 vakcín naraz" a mám v úmysle to názorne predviesť, aby som raz a navždy odhalil falošné proroctvá o spojitosti očkovania s autizmom"

       Dr. Offit dostal počas tohto očkovacieho maratónu v prepočte 6,333 vpichov na štvorcový centimeter svojho tela. Objavili sa uňho kŕče a bol prijatý do Detskej nemocnice fo Filadelfii s vážnym ochorením na osýpky, ovčie kiahne, čierny kašeľ, zápal pľúc, rotavírusovú hnačku a encefalitídu. Táto nemocnica vydala vyhlásenie, v ktorom sa píše, že Dr. Offit tieto príznaky pravdepodobne len predstiera, keďže vedecké štúdie ukazujú, že očkovanie je preukázateľne 100% bezpečné a účinné a nikdy nespôsobuje nežiaduce účinky.

       Hovorca firmy Merck (na Slovensku známej pod skratkou MSD = Merck, Sharp & Dohme - pozn. prekl.), ktorá vyrobila 99.999 zo 100.000 vakcín, podaných Dr. Offitovi, povedal:

"Niekedy sa objavia neurologické reakcie v náhodnej časovej súvislosti s očkovaním. Časová následnosť však neznamená príčinnú súvislosť. Nik iný by to nemal vedieť lepšie než Dr. Offit osobne a my za jeho zdravotné problémy odmietame niesť zodpovednosť. Ak sa mylne domnieva, že očkovanie spôsobilo jeho chorobu, mal by sa obrátiť na NVICP so žiadosťou o odškodnenie. Veď NVICP bol vytvorený vyslovene na to, aby chránil nevinných výrobcov vakcín, ako sme my, pred neopodstatnenými súdnymi žalobami zo strany tak-zvaných obetí nežiaducich účinkov očkovania."

(NVICP = National Vaccine Injury Compensation Program = Federálny program na odškodnenie očkovaním spôsobených poškodení zdravia v USA - pozn. prekl.)

       Predseda špeciálnej poroty (Chief Special Master) NVICP fraškového súdu vydal vyhlásenie:

"Nanešťastie, poškodenia zdravia, popisované Dr. Offitom, náš program nepokrýva. Niet absolútne nijakého vedeckého dôkazu, že očkovanie môže spôsobiť práve tú chorobu, pred ktorou má chrániť. Dr. Offit sa mýli, ak si myslí, že môže vyciciavať systém takýmito falošnými tvrdeniami o poškodení zdravia očkovaním. Tak-či-onak, peniaze, ktoré natiekli do NVICP skrz očkovacie dane, už boli minuté vládou USA ako súčasť príjmov štátneho rozpočtu, takže Dr. Offita nemôžeme odškodniť, ani keby sme veľmi chceli. Čo myslíte: prečo by sme inak zamietali tak veľa žiadostí o odškodnenie?"

       Zo svojej nemocničnej postele poskytol Dr. Offit túto odpoveď:

"Teraz už rozumiem, ako očkovanie poškodzuje deti i dospelých. Sľubujem, že budem pracovať na náprave tejto veľkej nespravodlivosti, ktorú som ja osobne uvalil na nevinné obete očkovania. Ak sa vôbec niekedy zotavím z tohto očkovaním spôsobeného ochromujúceho neurologického poškodenia zdravia, budem neúnavne pracovať, aby som zabezpečil, že sa takéto niečo už nikdy nestane nijakému ďalšiemu nevinnému dieťaťu."

 


Pozn. prekl.: Článok bol vydaný hudobnou skupinou The Refusers (Odmietači) 1. apríla 2012. V tom zmysle ho, prosím, chápte. :-)

Preklad a uverejnenie tohto článku zabrali prekladateľovi vyše 1 hodinu čistého času.

Ak sú pre Vás tieto informácie zaujímavé či prínosné, môžete našu činnosť podporiť.

 

Diskusia: Dr. Paul Offit bol hospitalizovaný vo Filadelfskej nemocnici po očkovaní 100.000 vakcínami

... Filloooooooooo .....

slav | 15.06.2012

... 1 aprííííííííííííííííííííľ ...už bul ....:)

Re:... Filloooooooooo .....

Ing. Marián FILLO | 16.06.2012

Ja viem, ale nechcelo sa mi čakať do 1.IV.2013.
:-)

Dr. Profit

Magda | 14.06.2012

Božie mlyny melú pomaly, ale isto, pán doktor prOFFIT.

Pridať nový príspevok