Ukrajinci hovoria NIE vakcínam od globalistov

06.10.2010 14:38

Land Destroyer Blog - 3.X.2010 - Tony Cartalucci

 

       Pôvodný článok "Ukrainian People Say No to Globalist Vaccines"
       z angličtiny preložil Ing. Marián Fillo.

 

       Najnovšie údaje podporujúce domnienku, že strach Zbigniewa Brzezinského z "globálneho prebudenia" bol dobre opodstatnený, prichádza v podobe bojkotu očkovania na Ukrajine. Podľa správy tlačovej agentúry Associated Press (AP) "Obavy z očkovania na Ukrajine ohrozujú zdravie."

"Podľa oficiálnych odhadov stovky tisíc ustráchaných Ukrajincov tento rok odmietlo očkovanie proti chorobám ako záškrt, príušnice, detská obrna, nákazlivá žltačka typu B, tuberkulóza, čierny kašeľ a iným. Úrady zrušili očkovaciu kampaň proti osýpkam a ružienke pod taktovkou OSN, financovanú americkým filantropom Tedom Turnerom, a budú musieť v nadchádzajúcich mesiacoch zozbierať a spopolniť takmer 9.000.000 nevyužitých dávok."

AP sa potom snaží naznačiť, že ukrajinské médiá nezodpovedne zavádzali ľudí:

"Ukrajinské médiá sú početné a necenzurované, ale príliš sa neriadia západnými štandardmi férovosti a presnosti. Niektoré tlačené i internetové správy tvrdili po smrti istého chlapca, že v Indii vyrobené očkovacie látky proti osýpkam a ružienke sterilizujú mužov ako súčasť úkladov Teda Turnera, ktorého vo Washingtone sídliaca charitatívna nadácia Spojených národov za tieto očkovacie látky zaplatila."

       Očividne koncept západných štandardov férovosti a presnosti v podaní AP utajuje maltuziánsku mantru globálnej elity "na Zemi je nás ľudí priveľa" alebo storočie staré eugenické kampane za sterilizáciu, nakazenie alebo otvorené zabíjanie vo veľkom.

        AP bez zaváhania prechádza od predstieranej rozpačitosti z ukrajinského odmietnutia očkovacích látok od Teda Turnera k správe, že vláda USA pripúšťa, že úmyselne nakazila stovky Guatemalčanov počas tajných pokusov v 40. rokoch 20. storočia. V tejto druhej správe AP pripomína aj Tuskegee experiment, pri ktorom sa so stovkami Afroameričanov tajne experimentovalo, hovorili sa im lži o ich skutočnom zdraví a odopierala sa im skutočná liečba.

       To, čo AP hovorí, že medzinárodní zdravotnícki predstavitelia nazývajú "neopodstatnenými a nebezpečnými" obavami, sa zdá byť dosť opodstatnené a nebezpečné to je len pre plány globalistov, keď si to dáme do správneho historického kontextu.

 

Načrtnutie historického kontextu

       Mali sme tu nútenú zamaskovanú sterilizáciu 200.000-300.000 peruánskych žien v roku 2000 pod dohľadom OSN a USAID (United States Agency for International Development = Úrad USA per medzinárodný rozvoj). USAID má ešte dnes prsty v "plánovanom rodičovstve" v Peru. Je tu tiež verejnosti vcelku známy program na redukciu obyvateľstva v Číne, vychvaľovaný a velebený ľuďmi ako Ted Turner, ktorý povedal počas rozhovoru s Diane Rehm (oplatí sa vypočuť si ho), že Číňania "múdro zaviedli politiku jedného dieťaťa" (na jednu rodinu), o ktorej sa domnieva, že nie je "drakonická".

       Najhorší zo všetkého je veľký obdiv globalistického patriarchu Davida Rockefellera k maoizmu a  genocídovému "veľkému kroku vpred", ktorý zabil najmenej 45 miliónov ľudí za 4 roky a až 80 miliónov celkovo. Rockefeller poznamenal v roku 1973 v článku v New York Times nazvanom "Od cestovateľa Čínou", že "spoločenský experiment v Číne pod velením predsedu Maa je jedným z najdôležitejších a najúspešnejších v ľudskej histórii." Výslednú politiku považuje za "spoločenské inovácie."

       Skutočnosť, že David Rockefeller založil a vedie Radu pre zahraničné vzťahy (Council on Foreign Relations = CFR), fórum globalistov, ktorého sú takmer všetci americkí politici členmi a v ktorom treba hľadať pôvod celej americkej politiky, by nás mala všetkých donútiť k zamysleniu pred tým, ako sa pohrnieme do čohokoľvek, čo pre nás CFR pripravila.

 

Pozadie veci

       Sústavný hluk globalistických masmédií pod taktovkou CFR ako napr. Time Warner alebo Fox News patriaci News Corporation, či BBC pod taktovkou Chatham House, vedený programom globalistických celebrít ako Ted Turner, Bill Gates a poradca Bieleho domu (sídlo prezidenta USA - pozn. prekl.) v oblasti vedy John Holdren, je (vďaka Bohu) sprevádzaný zdravým rozumom a prebúdzaním sa ľudí.

       Ukrajinci, zdá sa, pochopili dôsledky vlády elity, ktorá vyznáva masovo genocídne vraždiacich megalomaniakov a toho, že poctivá veda a vznešené úmysly ohľadom očkovania boli nimi uchvátené, aby s ich pomocou realizovali "spoločenské inovácie" Mao Ce Tunga.

       Ľud Ukrajiny nečakal na to, že jeho vláda a volení zástupcovia začnú konať. Zobrali iniciatívu do vlastných rúk bojkotom programu globalistov. Hromadne prinútili úrady zničiť 9 miliónov dávok vakcín poslaných Tedom Turnerom - jednoducho nespotrebovali to, čo im bolo predhodené globalistami.

       Z tohto sa môžeme naučiť jednu významnú lekciu: Bojkoty fungujú a snáď jediný hlas, ktorý sa skutočne počíta je, na čo sa rozhodnete minúť Vaše peniaze, čomu venujete svoju pozornosť, a komu dáte svoju dôveru, či už ide o jedlo, vodu, zdravotníctvo, vzdelanie alebo spravodajstvo.

       Takže opäť: bojkotujte globalistov, ich korporácie, ich propagandistické siete, ich naničhodnú ničomnú zábavu, a ich systém vo všeobecnosti. Nie je nič, čo ponúkajú globálne, čo by sme nevedeli lepšie robiť lokálne. Naša budúcnosť, naše životy na tom závisia.